top of page
Escorca.png

Escorça

Origen, patrimoni, sentiment, frescor.

Vi blanc. Vi que ens remet als nostres orígens, que ens vincula amb el patrimoni de la zona i ens desperta un sentiment d’esforç i de pertinença a la nostra terra.

No et quedis amb el que veus, mira el que hi ha darrere de cada cosa.

Vi del Banya

Arrels, família, territori, fruita vermella.

Vi negre. Un homenatge al tarannà de la gent de poble i a la família. Es bateja aquest vi amb el nom de la casa dels padrins, Cal Banya. Un vi per reivindicar que som de poble, sense vergonya!

ViDelBanya_edited.png
Maixant.png

Maixant

Diferent, tropical, elegant, gastronòmic.

Vi blanc. A la zona de Lleida, vol dir persona rebel, que trenca normes. Dolentot. “Tremendo” amb el bon sentit. És un vi que ens fa patir, que va a la seva, però que finalment acaba esdevenint un gran vi!

Rosat M 

Sorprenent, presència, únic.

Vi rosat. M de 100% Merlot i la nostra inicial, Matallonga. Un vi que expressa molt, dels més complicats que fem al celler. Perfecte per gent que vol tastar coses noves!

RosatM.png
Seleccio.png

Selecció

Clàssic, bóta, criança, estructura.

Vi negre. El resultat de la selecció dels millors vins del celler que han passat per bóta. Un vi excel·lent, que cada anyada varia per aconseguir la màxima qualitat.

K-tharsis 

Genuí, canvi, elegant.

Vi negre. K-tharsis és una paraula d’origen grec que significa estat emocional extrem. Per nosaltres, aquest vi és una explosió de sentiment, d’estimuls externs, de manera de ser i de sentir a l’hora de treballar les vinyes al mig del bosc.

KTharsis.png
Sauc.png

Saüc

Aposta, sinergia, innovació.

Vi blanc aromatitzat amb flor de saüc natural. La base d’aquest vi és la mateixa que la del nostre vi ‘Escorça’, però en aquest cas el macerem uns dies amb flor de saüc de la Cerveseria Matoll de Belianes. Una aposta arriscada però guanyadora!

Quatre dimonis

Salvatge, sense normes, diferent.

Vi negre natural. 4 són les fases de la lluna; Dimonis perquè creiem que cada lluna afecta de manera diferent tant al vi com a les persones, i fa aflorar diverses cares i energies.

QuatreDimonis.png

ELS VINS

Històries que es beuen

bottom of page