La constitució de la cooperativa és va signar el 15 de febrer del 2015 amb 31 socis fundadors.
Qui en pot formar part?
La cooperativa està oberta a productors, elaboradors, empreses, agents del sector agroalimentari de Lleida i professionals de diferents àmbits que vulguin treballar de forma conjunta per potenciar el producte de qualitat i el territori.
Que ens aporta a nosaltres com a productors?
Quan ens van proposar de formar-ne part i vam veure els objectius als que volen arribar, també ens vam donar compte igual que amb la Ruta del Vi de Lleida que són els mateixos que perseguim nosaltres i com que creiem que una agrupació d’aquestes característiques pot fer molt per donar a conèixer els productes agroalimentaris de Lleida, ens hi vam voler associar i participar d’aquest projecte en comú.
Formar part d’un projecte col·lectiu i privat com aquest ens permetrà:
- Crear opinió en la societat sobre el sector agroalimentari de Lleida
- Gestionar de manera organitzada el posicionament del sector a partir de la força del conjunt i de la diversitat.
- Formar part d’una xarxa entre diferents sectors per fomentar els desenvolupament del nostre territori.
- Gaudir d’una promoció conjunta, mantenint però la individualitat pròpia de cada empres.
- Està present en un nou canal de comercialització que es dirà l’Espai dLleida (botiga on hi seran tots els productes dels associats i on és faran diferents activitats de promoció)
- Tindre accés a cursos de formació de diferents àmbits: marketing, comerç, noves tecnologies... que aportin innovació i valor afegit.
- Contactes amb professionals i altres productors per posar experiències en comú i aprendre els un dels altres.
- Formar part d’un projecte i d’una marca de prestigi.
El primer projecte serà l’obertura de l’espai dLleida, on és podran comprar i degustar els productes de dLleida i on és faran tot tipus d’activitats relacionades (cursos, tallers, visites a socis, maridatges...)
dLleida serà:
- Excel·lència en els productes
- Cada soci és una història, una experiència a explicar
- Relació directa entre consumidor i soci
- Informació, innovació, formació, recerca
- Sostenibilitat local
- Gastronomia, turisme, territori
L’agrupació, potencià les individualitats de cadascun i al mateix temps ens enforteix com a grup.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada