Un sopar espectacular on els plats i els vins és van aliar per donar als comensals un ventall ampli de bones sensacions i noves experiències.
El menú va consistir en:
Aperitius:
- Xolís del Pallars
- Carpaccio de carxofes amb cloisses i sopa de julivert maridat amb l'Escorça
- Cavalló de calçots amb el Vi del Banya
- Favetes amb patata i caragols amb escuma d'all i oli a la menta amb Vi del Banya
- Mero salvatge amb infusió d'all negre, regalèssia i taronja amb el nostre Escorça Ch, novetat d'aquest any que encara no tenim etiquetat, vi d'agricultura regenerativa
- Xai a la canyella i pebrot acabat a la brasa amb el Matallonga Selecció
- I de postres la seva interpretació de les torrades de Santa Teresa
El Xixo del Restaurant Malena i el Lluís de l'Aula Gastronòmica
Alguns moments del sopar
UNA MOLT BONA EXPERIÈNCIA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada