De que és tracta?
- Organitzarem activitats on tastarem productes de diferents llocs de la mà dels seus elaboradors acompanyats dels nostres vins.
- Us presentarem alguna novetat que només podreu tastar si veniu al celler.
- Farem visites a les vinyes amb alguna sorpresa
- El nombre de places per poder assistir-hi serà limitat, d'aquesta manera crearem un ambient més proper i aprofitarem molt millor l'experiència.
Us anirem informant a mesura que les anem muntant. La primera ja la tenim preparada.
VINS MATALLONGA I XOCOLATES AYNOUSE
Provarem
- Vi del Banya versus cacau pur
- Selecció versus 70% amb nabius
- Selecció versus garrofa natural
- Escorça versus 70% cacau amb tòfona negra.
Xocolates sense refinar mantenint l'essència de la xocolata tradicional amb textures rústiques de principis del segle XX.
Trobarem l'essència del cacau amb tota la seva potència i complexitat, no emmascarat per vainilles ni additius.
Una xocolata autèntica i completament natural, que lligarà molt bé amb el caràcter i el terrer dels nostres vins.
TAST GUIAT DE LA MÀ DELS SEUS ELABORADORS
JOAN & XAVI
US HI ATREVIU
Ja podeu fer la vostra inscripció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada