Galeria

  • Finca de Matallonga
  • Raïm
  • Vinya
  • Finca de Matallonga
  • Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Vinyes
  • Fulleda
  • Font de les Ventoses
  • Vinyes
  • Visites Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Verema
  • Fulleda

divendres, 14 de novembre de 2014

TEMPS DE BOLETS: ARRÒS DE CAMAGROCS ACOMPANYAT DELS VINS DEL NOSTRE CELLER



Aprofitant que uns amics van anar a buscar bolets i ens van regalar camagrocs, vaig fer l'arròs de camagrocs amb cloïsses treta del llibre la cuina dels bolets de l'Albert Cogul i l'Agustí Mangues Fo, com diuen els mateixos autors, és un plat magnífic que heu de provar.


Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de camagrocs
  • 300 g d'arròs de qualitat
  • 1 litre de fumet vermell de peix
  • 1 ceba grossa, 1 pebrot verd, 1 all
  • sal i pebre, oli d'oliva arbequina verge extra
  • vi blanc (nosaltres hem fet servir vi blanc del nostre celler)
  • 12 cloïsses



Manera de preparar-ho:
  • fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot verd, un cop al punt, hi afegim els bolets prèviament rentats, el deixem coure fins que torni a arrencar el bull, hi afegim l'arròs, el deixem fregir una mica i ho mullem tot amb un got de vi blanc.



  • condimentem l'arròs, i hi afegim les cloïsses, deixem que l'arròs es begui el vi, hi aboquem el brou de peix ben calent, ho deixem coure a foc fort fins que torni a bullir i després ho mantenim uns 15 minuts a foc lent. Deixem reposar l'arròs tapat a la cassola durant uns minuts i el servim.
  • al moment de fer el brou de peix hi podem afegir una mica de tomàquet fregit i una culleradeta de pebre dolç vermell, que donarà color i sabor a l'arròs.





BON PROFIT!!!




Cap comentari:

Publica un comentari