Galeria

  • Finca de Matallonga
  • Raïm
  • Vinya
  • Finca de Matallonga
  • Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Vinyes
  • Fulleda
  • Font de les Ventoses
  • Vinyes
  • Visites Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Verema
  • Fulleda

dissabte, 21 de setembre de 2013

MELMELADA DE TOMACA

Ara ja fa molt dies que no publicava cap recepta, aprofitant que aquest matí he anat a casa de ma mare i m'ha donat tomaques de l'hort  he fet melmelada, que està boníssima i combina molt bé amb formatges tipus les perles del Sió de formatges Montbert. Espero que us agradi.



  • Agafem un kg de tomaques madures, si poden ser de l'hort millor perquè són més bones i les tallem a trossos.



  • Posem les tomaques en un bol i hi barregem 800 g. de sucre.



  • Ho deixem reposar mig hora. 



  • Ho posem a la cassola i deixem que bulli una estona, després ho triturem i deixem que continui bullint.


  •  Quan arriba a la consistència que ens agrada la traiem del foc i la posem als pots que taparem i els deixarem boca avall al damunt d'un drap mullat fins que es refredin.



  •  Com que no tinc espera, avui per dinar, de postres m'he fet torrades amb Fhiladelfhia i la melmelada de tomaca que he fet aquest matí, això si, acompanyades d'una copa del nostre Vi del Banya.


TOT UN PLAER !!!

1 comentari:

  1. bona no, boniiiiisima. la meva "jove" la va tastar per primer cop l' any passat i aquest any al mes de juny ja va recordar.m'ho que en fes, ja ja.i mira que les tomaques amanides no en menja .

    ResponSuprimeix