- Agafem un kg de tomaques madures, si poden ser de l'hort millor perquè són més bones i les tallem a trossos.
- Posem les tomaques en un bol i hi barregem 800 g. de sucre.
- Ho deixem reposar mig hora.
- Ho posem a la cassola i deixem que bulli una estona, després ho triturem i deixem que continui bullint.
- Quan arriba a la consistència que ens agrada la traiem del foc i la posem als pots que taparem i els deixarem boca avall al damunt d'un drap mullat fins que es refredin.
- Com que no tinc espera, avui per dinar, de postres m'he fet torrades amb Fhiladelfhia i la melmelada de tomaca que he fet aquest matí, això si, acompanyades d'una copa del nostre Vi del Banya.
TOT UN PLAER !!!
bona no, boniiiiisima. la meva "jove" la va tastar per primer cop l' any passat i aquest any al mes de juny ja va recordar.m'ho que en fes, ja ja.i mira que les tomaques amanides no en menja .
ResponElimina