Galeria

 • Finca de Matallonga
 • Raïm
 • Vinya
 • Finca de Matallonga
 • Celler Matallonga
 • Vinyes
 • Vinyes
 • Fulleda
 • Font de les Ventoses
 • Vinyes
 • Visites Celler Matallonga
 • Vinyes
 • Verema
 • Fulleda

divendres, 16 de novembre del 2012

COMENTARI SOBRE EL NOSTRE VI ESCORÇA

Ahir ens va arribar aquest comentari sobre el nostre vi Escorça i amb el permís de la seva propietària, la Neus Salla, el volem compartir amb vosaltres
, ens ha emocionat i agradat molt el que hi diu i la manera com la Neus ha entès el nostre vi i el nostre projecte.
Moltíssimes gràcies.

A les fotos podeu veure ceps  i raïm de macabeu, varietat amb la que està fet el nostre vi blanc Escorça

Benvolgut Joan,
Et vull manifestar particularment la meva felicitació pel vostre vi Escorça. De la visita que us vaig fer juntament amb la nostra directora de comunicació Anna Roset, ens vam endur una ampolla cadascuna d’aquest vi.
Val a dir, que vaig preferir endur-me l’Escorça, perquè em va captivar la teva explicació de la recuperació dels ceps. Vaig trobar, que només aquest fet, ja li donava al vi uns trets especials que anaven més enllà de les pròpies característiques de cata. El fet que el raïm hagués nascut d’unes vinyes tan peculiars em va fascinar.   Potser per primera vegada, vaig entendre que elegir un vi, no només és una qüestió de preferència de sabors i olors i textures. Gràcies a Escorça vaig sentir que comprar vi és un tema d’arrels, de sensacions, de descobrir....
I dit això, t’he de recordar que em vaig comprometre a donar-te la meva franca opinió, i en aquest sentit t’explico, que quan per fi, vaig trobar l’ocasió especial per obrir l’ampolla i compartir-lo amb els meus, vaig notar que el seu perfil estava a l’alçada de totes aquelles emocions que havia experimentat al moment d’elegir-lo. Francament, és un vi per disfrutar-lo amb la gent a qui et sents més arrelat.
Ara espero, assaborir d’igual manera el Vi del Banya.
Us encoratjo a tu i a la teva dóna Rosa a continuar endavant amb aquest projecte, a seguir treballant i tingueu per segur que us prendrem com  a exemple d’esforç, treball i valentia.
Endavant, sempre endavant!
NEUS SALLA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada