Aquest dimecres dia 3 d'octubre és van reunir una dotzena de sommeliers vinguts de tot Catalunya al nostre celler.
Els sommeliers van poder interactuar i agafar coneixements dels principis bàsics d'enologia, realitzant i fent practiques de tots els aspectes que formen part de l'elaboració del vi. Premsa, encubats, analítiques d'acidesa, remuntats i fins i tot plantejaments de cupatges, emulant per un moment als grans enòlegs, i sobretot,
prenent consciencia de la dificultat que suposa l'elaboració, la quantitat de paràmetres que cal tindre en compte per tal de que aquest preuat most de vinya vella, esdevingui un gran vi.
Valorem molt positivament aquest activitat que vam acabar amb un bon esmorzar amb productes típics i artesans de la nostra comarca, pa de ronyo, embotits, cassola de llangonissa amb bolets, oli de Fulleda i tast dels nostres vins Escorça 2011 i Vi del Banya 2011.
Els sommeliers van poder interactuar i agafar coneixements dels principis bàsics d'enologia, realitzant i fent practiques de tots els aspectes que formen part de l'elaboració del vi. Premsa, encubats, analítiques d'acidesa, remuntats i fins i tot plantejaments de cupatges, emulant per un moment als grans enòlegs, i sobretot,
prenent consciencia de la dificultat que suposa l'elaboració, la quantitat de paràmetres que cal tindre en compte per tal de que aquest preuat most de vinya vella, esdevingui un gran vi.
Valorem molt positivament aquest activitat que vam acabar amb un bon esmorzar amb productes típics i artesans de la nostra comarca, pa de ronyo, embotits, cassola de llangonissa amb bolets, oli de Fulleda i tast dels nostres vins Escorça 2011 i Vi del Banya 2011.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada