Galeria

  • Finca de Matallonga
  • Raïm
  • Vinya
  • Finca de Matallonga
  • Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Vinyes
  • Fulleda
  • Font de les Ventoses
  • Vinyes
  • Visites Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Verema
  • Fulleda

dimecres, 7 de desembre de 2011

CASSOLA DE LLANGONISSA AMB XAMPINYONS, COM FA LA PADRINA

Aquest plat el vam preparar el dia europeu de l'Enoturisme i tots els que ens van visitar el van poder tastar, aquí us el deixem perquè la feu a casa vostra i la pugueu disfrutar. Es una recepta molt senzilla i fàcil de fer però es boníssima.


INGREDIENTS
  • 150 g. de llangonissa per persona
  • vi blanc o cava
  • xampinyons
  • all
  • julivert
  • oli d'oliva
  • 2 fulles de llorer
  • 1 rameta de timó
RECEPTA
  • posar els xampinyons laminats en una cassola de fang, hi posem una mica d'oli i els sofregim. Quan estiguin cuits i afegim l'all i el julivert picats, el llorer i el timó.


  •  Tot seguit hi posem la llangonissa sencera, sense tallar i cobrim tots els ingredients amb vi o cava, ho deixarem coure a foc lent fins que s'hagui reduit el vi unes 3/4 parts. Rectifiquem de sal i ja  ho podem servir. 

esperem que us agradi!!!!!!

1 comentari:

  1. Bonisimmmmmmmmmmmmmmm,!!!! Rosa el vaig provar en un sopar de carrer i el va portar la teva mare.

    ResponElimina