Galeria

  • Finca de Matallonga
  • Raïm
  • Vinya
  • Finca de Matallonga
  • Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Vinyes
  • Fulleda
  • Font de les Ventoses
  • Vinyes
  • Visites Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Verema
  • Fulleda

diumenge, 2 d’octubre de 2011

ENDÍVIES AL ROCAFORT GRATINADES

INGREDIENTS PER A 4:

  • mantega
  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 200 ml de vi blanc
  • 8 talls fins de pernil dolç
  • 4 endívies
  • 125 gr de rocafort
  • 2 ous
  • 250 ml de nata líquida per cuinar
  • 100 gr de formatge ratllat
  • un grapat de nous
  • pebre i sal
RECEPTA:
  • unta el fons d'una safata amb la mantega i cobreix-la amb les llesques de pa. Aboca-hi el vi al damunt. Esmicola el formatge blau sobre el pa i el vi.

  • talleu les endívies per la meitat al llarg i les emboliqueu amb un tall de pernil (jo com que no tenia pernil dolç les he fet amb pernil salat). Després poseu-les a la safata.


  • escalfa el forn a 180º. Bat els ous amb la nata líquida, salpebara-ho i aboca-ho sobre les endívies. Empolsa-ho amb el formatge ratllat i les nous trossejades i posa-ho al forn uns 40 minuts a la part mitjana del forn.


  • quan faltin 10 minuts per acabar el temps d'enfornar ho podeu posar al gratinador perquè el formatge quedi una mica més ros. Després treure del forn i servir calent.


que vagui de gust!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari