- mantega
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 200 ml de vi blanc
- 8 talls fins de pernil dolç
- 4 endívies
- 125 gr de rocafort
- 2 ous
- 250 ml de nata líquida per cuinar
- 100 gr de formatge ratllat
- un grapat de nous
- pebre i sal
- unta el fons d'una safata amb la mantega i cobreix-la amb les llesques de pa. Aboca-hi el vi al damunt. Esmicola el formatge blau sobre el pa i el vi.
- talleu les endívies per la meitat al llarg i les emboliqueu amb un tall de pernil (jo com que no tenia pernil dolç les he fet amb pernil salat). Després poseu-les a la safata.
- escalfa el forn a 180º. Bat els ous amb la nata líquida, salpebara-ho i aboca-ho sobre les endívies. Empolsa-ho amb el formatge ratllat i les nous trossejades i posa-ho al forn uns 40 minuts a la part mitjana del forn.
- quan faltin 10 minuts per acabar el temps d'enfornar ho podeu posar al gratinador perquè el formatge quedi una mica més ros. Després treure del forn i servir calent.
que vagui de gust!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada