Galeria

  • Finca de Matallonga
  • Raïm
  • Vinya
  • Finca de Matallonga
  • Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Vinyes
  • Fulleda
  • Font de les Ventoses
  • Vinyes
  • Visites Celler Matallonga
  • Vinyes
  • Verema
  • Fulleda

dissabte, 15 d’octubre de 2011

CASSOLETA DE LLOBARRO AMB ROMESCO

Bones, avui em tornat a cuinar, esperem que us agradi, estaba bonissim


Ingredients:
  • 2 llobarros fets a filets
  • 3 patates
  • oli d'oliva
  • farina, sal
Per al romesco:
  • 8 grans d'alls
  • bitxo en pols (al gust de cadascú)
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 grapat d'avellanes torrades
  • 100 ml. de vi blanc
  • oli d'oliva
  • julivert fresc, sal.
Recepta:

  • Enfarineu els filets de llobarro, escalfeu força oli en una paella i, quan sigui ben calent, fregiu-hi els talls de llobarro.





  • Peleu els alls i talleu-los a llesques no massa primes.
  • En una cassola, escalfeu 8 cullerades de l'oli d'haber fregit el llobarro i daureu-hi a foc molt suau, els alls, han de quedar daurats però no cremats. Retirar-los i reserveu-los dins el got de la batedora.



  • Dins el mateix oli daureu-hi els pinyons i poseu-los amb els alls.

  • Afegiu la resta d'ingredients del romesco i tritureu-ho tots fins aconseguir una crema fina. Jo he fet servir vi blanc chardonnay del nostre celler. 

  • Peleu les patates, talleu-les a daus d'uns 2 centímetres i fregiu-les amb l'oli d'haver fregit el llobarro. Quan les treieu del foc saleu-les.


  • Aboqueu el romesco a la cassola, junt amb els talls de llobarro i les patates. Posar-ho al foc uns 5 minuts a foc suau, si la salsa està massa espessa i podeu afegir una mica d'aigua.


  • I ja ho podeu emplatar i servir.


AU, A DISFRUTAR!!!!!!


1 comentari:

  1. sembla boníssim!!!!!!!!! felicitats, on l'heu pescat el llobarro? a les ventoses?

    ResponElimina