- 2 llobarros fets a filets
- 3 patates
- oli d'oliva
- farina, sal
Per al romesco:
- 8 grans d'alls
- bitxo en pols (al gust de cadascú)
- 1 grapat de pinyons
- 1 grapat d'avellanes torrades
- 100 ml. de vi blanc
- oli d'oliva
- julivert fresc, sal.
- Enfarineu els filets de llobarro, escalfeu força oli en una paella i, quan sigui ben calent, fregiu-hi els talls de llobarro.
- Peleu els alls i talleu-los a llesques no massa primes.
- En una cassola, escalfeu 8 cullerades de l'oli d'haber fregit el llobarro i daureu-hi a foc molt suau, els alls, han de quedar daurats però no cremats. Retirar-los i reserveu-los dins el got de la batedora.
- Dins el mateix oli daureu-hi els pinyons i poseu-los amb els alls.
- Afegiu la resta d'ingredients del romesco i tritureu-ho tots fins aconseguir una crema fina. Jo he fet servir vi blanc chardonnay del nostre celler.
- Peleu les patates, talleu-les a daus d'uns 2 centímetres i fregiu-les amb l'oli d'haver fregit el llobarro. Quan les treieu del foc saleu-les.
- Aboqueu el romesco a la cassola, junt amb els talls de llobarro i les patates. Posar-ho al foc uns 5 minuts a foc suau, si la salsa està massa espessa i podeu afegir una mica d'aigua.

- I ja ho podeu emplatar i servir.
AU, A DISFRUTAR!!!!!!
sembla boníssim!!!!!!!!! felicitats, on l'heu pescat el llobarro? a les ventoses?
ResponElimina